Låna pengar online med betalningsanmärkning

Den gemensamma råd, för många människor med betalningsanmärkning, är att aldrig låna till kredit förbättras. Men det finns tillfällen när en rättvis lån kan hjälpa människor att få höga lån som betalas av, och kan vara ett steg mot att återfå god kredit.

Problemet med att få en lägre ränta lån, är att de flesta långivare endast reservera de för personer med mycket goda kreditvärdighet. Om du har haft några kreditproblem, finns det något sätt du kan låna pengar med betalningsanmärkning? Person till person lån för dåliga krediter Traditionella finansiella institutioner, som banker, kreditkortsföretag, eller avlöningsdag företag lån, kommer förmodligen att debitera dig en hel del av intresse för ett lån när din kredit lidande. Det vill säga de kommer att debitera höga räntor, om de även ge dig ett lån alls. Det kan tyckas orättvist eftersom en andra chans affär kan vara det du behöver för att övervinna dina tidigare ekonomiska problem. I gamla dagar, kan du ha fått en person till person lån.

Du kan be din bror, medarbetare eller vän för ett lån så att du kan betala av högre räntor skuld. Dock är det nätverk av släktingar och vänner som kan låna dig pengar förmodligen ganska liten. Om du brukar be om pengar så ofta, kan det vara ännu mindre! Hur kan du utöka ditt nätverk för att hitta någon som kan ge dig en andra del chans lån? Bad Credit P2P lån En ny typ av lån Företaget har nya nyligen. Dessa är samtal peer to peer (P2P) lån. De brukar finnas på stora P2P lån webbplatser. Dessa webbplatser finns för att matcha låntagare med långivare. Istället för att gå igenom en bank eller ett annat finansiellt företag kan du bara be potentiella långivare för din finansiering. De webbplatser visas information om din tidigare kredithistorik.

Men de kan du också göra ett mål för ditt lån begäran. Om du kan göra en bra fall kan du övertyga enskilda långivare som du är värd risken. Långivare Välj Låntagare Låntagare registrera dig med dessa webbplatser för att hitta rättvisa finansieringssystem. Långivare registrera dig för att de vill hellre ha kontroll över vem de lånar ut sina pengar också. En långivare kan ge alla av finansieringen för ett lån begäran. I många fall flera långivare ger en del av finansieringen för ett lån begäran. Hursomhelst hoppas långivaren att tjäna en god avkastning på sina pengar. Låntagaren hoppas att få sin låneansökan finansieras en rättvis skattesats.

Se även
Kredit med betalningsanmärkning
Samla lån med betalningsanmärkning
Lån trots betalningsanmärkning med svar direkt